Om Pedagog Mälardalen

Pedagog Mälardalen är en digital mötesplats för yrkesverksamma inom samtliga skolformer, lärarstudenter, lärarutbildare och forskare. Mötesplatsen drivs av Mälardalens kompetenscentrum för lärande (MKL) som är regionens plattform för samverkan kring skolutveckling, lärarutbildning, kompetensutveckling och forskning inom utbildningsvetenskap. Genom MKL samverkar Mälardalens universitet och kommunala/fristående förskolor/skolor i Sörmland och Västmanland.

Här presenteras forskning, kostnadsfri fortbildning, undervisningsexempel och resurser för undervisning. Det går även att själv bidra till innehållet genom att bland annat berätta om egen undervisning, önska innehåll eller kommentera andras inlägg.

Pedagog Mälardalen ingår i ett nätverk av andra pedagogsajter runt om i Sverige.

Bidra till innehållet

Om du vill ta kontakt med redaktionen för att bidra till Pedagog Mälardalens innehåll, skickar du ett mejl via följande funktionsbrevlåda: pm@mdu.se Berätta om din idé så hör vi av oss.

Redaktör för Pedagog Mälardalen är Pia Ekholm Johansson, MKL.

Syfte och riktlinjer

Publiceras inom kort

En tillgänglighetsförklaring publiceras inom kort.

Personuppgiftsbehandling

Se de riktlinjer som framgår på mdu.se Länk till annan webbplats.