Betygsättning för lärare

Arbetar du som lärare i grundskola 4-9, gymnasium eller vuxenutbildning? Behöver du öka dina kunskaper i bedömning och betygsättning? Då kan denna webbutbildning vara intressant för dig.

I Skolverkets webbkurs om bedömning och betyg får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper utifrån ett praktiskt perspektiv, ett forskningsbaserat perspektiv och utifrån vad regelverket säger. Kursen bygger på forskares artiklar, filmer, reflektionsfrågor varvat med praktiska uppgifter.

Kursen kan genomföras enskilt eller kollegialt och det finns även möjlighet till interaktion med andra deltagare. Det är fri start och fri fart som gäller och kursen beräknas ta cirka 15 timmar att genomföra. Via Skolverkets utbildningsplattform får du tillgång till respektive utbildning och via länkarna nedan kan du läsa mer.

Webbkurs om betygssättning för lärare i årskurs 4–6 Länk till annan webbplats.

Webbkurs om betygssättning för lärare i årskurs 7–9, gymnasieskolan och vuxenutbildningen Länk till annan webbplats.