sites.mdu.se

Text

Datum 2022-03-15
Artikeltyp Aktuellt

Universitetsbiblioteket stärker upp med tre nya bibliotekarier

MDU växer och verksamheten utvecklas i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Universitetsbiblioteket utlyser nu tre anställningar för att möta universitetets ökade behov av bibliotekets tjänster. Ta chansen att vara med på vår spännande utvecklingsresa. Med MDU:s vision att vara ett progressivt och samverkande universitet som tillsammans formar en hållbar framtid, kan du göra skillnad.

Bibliotekarie med inriktning mot informationsförmedling och utåtriktad biblioteksverksamhet

Vill du arbeta med att paketera, kommunicera och presentera bibliotekets tjänster? Du har en fallenhet för att utveckla kontaktytor och hitta nya former för att möta användare både i det fysiska rummet och digitalt. Ansök redan idag.

Läs mer och ansök till tjänsten bibliotekarie med inriktning mot informationsförmedling och utåtriktad biblioteksverksamhet Länk till annan webbplats.


Bibliotekarie med inriktning mot forskningsstöd och öppen vetenskap

Vi söker dig som har erfarenhet av att stödja forskare i frågor som handlar om öppen vetenskap, publicering och forskningsdata. Välkommen med din ansökan.

Läs mer och ansök till tjänsten bibliotekarie med inriktning mot forskningsstöd och öppen vetenskap Länk till annan webbplats.


Bibliotekarie

I den här rollen kommer du arbeta med blandade bibliotekarieuppgifter. Du ingår i bibliotekets fysiska och digitala informationstjänst. Du är även en del av att utveckla vår verksamhet ytterligare. Vi ser fram emot din ansökan.

Läs mer och ansök till bibliotekarietjänsten Länk till annan webbplats.


Läs mer om oss

Stora möjligheter i utvecklingsarbetet

Gunilla Sundström är bibliotekschef på MDU. Hon ser fram emot att tillsammans med kollegor och medarbetare utveckla MDU:s bibliotek för att möta universitetets utökade behov av bibliotekets tjänster. – Vi befinner oss i en utvecklingsfas med stora möjligheter för de som börjar hos oss att påverka arbetet framåt och bibliotekstjänsternas innehåll, säger hon.

Läs mer